Over

Waarom ONPL?
ONPL staat voor Ondernemend Platteland. Voorheen heetten we Agrarische Belangen. Deze naam is gewijzigd, omdat we niet alleen staan voor agrarische ondernemers. We staan namelijk voor alle ondernemende mensen in onze gemeente. Ondernemend wil niet per se zeggen dat je een eigen bedrijf hebt. Ondernemend wil, in onze ogen, zeggen dat je erg actief bent en graag onderneemt, bijvoorbeeld in het verenigingsleven van de gemeente Zundert. Iedereen kan en mag zich ondernemend voelen.
Het woord ‘Platteland’ is toegevoegd aan de naam, omdat Zundert een agrarische, groene gemeente is. Hier zijn wij van ONPL erg trots op. We brengen dit dan ook graag naar buiten en houden dit in ons achterhoofd bij het vormen van een mening over bepaalde onderwerpen. We willen het groene en agrarische waar onze gemeente om bekend staat koesteren.

De kracht van ONPL
ONPL wordt niet gehinderd door landelijk opgelegde regels of andere afspraken. Wij richten ons puur op het goed kunnen wonen en werken van alle bewoners in heel gemeente Zundert. Met een achterban van hele ‘gewone’ Zundertse mensen, staan wij dicht bij onze burger. En dat is onze kracht, want goede besluiten komen vanuit de onderkant.

Ons bestuur:

Piet Daamen Voorzitter
Bertha Antonissen-Vis Penningmeester / Secretaris
Guido Verheyen Bestuurslid
Johan Vissers Bestuurslid