Over

ONPL staat voor Ondernemend Platteland. ONPL is een lokale partij. Wij zijn een ondernemende partij die op een duidelijke en weloverwogen manier de juiste keuzes maakt voor onze inwoners en ondernemers, door te luisteren naar hen. Deze keuzes en beslissingen maken we altijd met gezond boerenverstand als uitgangspunt. We kijken dwars door de overbodige bureaucratie heen en halen de juiste zaken naar boven. Dit kunnen wij als lokale partij heel goed, omdat we niet gehinderd worden door landelijk opgelegde regels of afspraken.

Onze hechte en sociale gemeenschappen in en rond alle kernen verdienen een goed woon-, werk-, en leefklimaat. Het Zundertse bedrijfs- en verenigingsleven vormt hiervoor een sterke basis. Ondernemend wil in onze ogen dan ook niet zeggen dat je per se ondernemer moet zijn, maar dat je ook een ondernemend persoon of ondernemende vereniging kunt zijn. Ondernemend is voor ons iedereen die zich inzet voor een fijn leven in de gemeente Zundert. Of dit nu middels het bedrijfs- of verenigingsleven is, in onze sociale gemeenschap of op een heel ander gebied. Iedereen kan en mag zich ondernemend voelen.

Platteland is opgenomen in onze naam omdat Zundert een echte plattelandsgemeente is en dat koesteren we. We zijn trots op onze groenrijke gemeente en ondernemende inwoners en houden dit bij ieder besluit in ons achterhoofd.

Onze achterban
We hebben bij ONPL een hele hechte, trouwe achterban en mogen ieder jaar weer nieuwe leden verwelkomen. Van al onze leden, staan er maar liefst 30 op onze kieslijst.

Ons bestuur:

Piet Daamen Voorzitter

Alana van Hees secretaris

Bertha Antonissen-Vis Penningmeester

Guido Verheyen Bestuurslid

Remco Damen Bestuurslid